Surf mission with Nixon

Updated: Jul 31, 2018

През последния ни сърф трип Ники имаше възможност да тества The Mission, новия спортен смарт часовник на Nixon,  предоставен от Boardshop . 


wildhomedreamers surf surfer сърфист българия

През последния ни сърф трип Ники имаше възможност да тества The Mission, новия спортен смарт часовник на Nixon,  предоставен от Boardshop . 


Първи впечатления: дизайн, удобство


От начало като видяхме The Mission си казахме: "уау, дизайна е страхотен, но не е ли много голям? ". Следващото притеснение дойде от софтуера и как стават нещата с разните му там апликации. Оказа се супер лесно и удобно за разцъкване. Но това може да предложи и друг смарт часовник.

The Mission обаче е изключително здрав, ударо-устойчив и съответно наистина подходящ за всякакви спортове :)

Специално за сърф тези качества са много важни, наред с пълна водоустойчивост, което повечето смарт часовници не предлагат. Наред с това дизайна си е издържан, можеш да си го носиш и из града. Ники беше супер доволен от удобната каишка и това че можеше да го сложи и с неопрена си. Единствен недостатък е че батерията се изтощава след ден/два, ако го ползваш активно, но пък се зарежда бързо.


Защо е толкова удобен за сърф?

The Mission има функция за записване на сърф сесия - време, максимална скорост, измината дистанция. Освен това, показваше и температурата на водата - не се шокирайте, това на снимката е по Фаренхайт ;) След последната сесия Ники засне статистиката - изглежда е изхабил само 409 калории хаха.

Една от готините и супер практични фунции на тези часовници е прогнозата.

Всички сърфити знаят по колко пъти се проверява и как всеки път се чудиш къде из колата ти е телефона или как да не го намокриш или напълниш с пясък, когато решиш да провериш какво става докато си на плажа или да звънеш на някой. Е, с този часовник проблема е решен - разработен е в колаборация със Surfline и си имаш достъп до сърф прогноза от китката на ръката си. Можеш и да звъниш директно на приятелите, записани в телефона ти. Има и Google maps, ако търсиш нов спот или... се загубиш из морето хахах.


Препоръчваме с две ръце :) А за следващия пост се връщаме на Бали, с още кадри от Индийския океан и също разходки из хиндуистки храмове и срещи с начумерени маймуни...#surf #review