Netflix continues to ruin my life

Добре, знам, че е лято, че всички са на плажа и блябля, но... НЕ се заблуждавайте! Може да си мислите, че сте се отървали, може да си мислите, че и вие сте свободен човек, който живее под слънцето и звздите... НО истината е, че Netflix се спотайва зад ъгъла... И готви атака, която ще превърне лятния ви мюзикъл в creepy sci-fi трилър!


Чакай, какво ?Дам, вчера се появи трейлъра на новия изчанчен обсебващ сериал, който ни готвят за Септември. И, честно: като излезе няма да искам да си подам носа от вкъщи! И, още по-честно:

само трейлъра ме накара тайно да си мечтая да се прибера вкъщи и да си пусна двата сезона на Stranger things...

Ей така, просто, защото има и такива дни (нощи...). Това ти причинява Netflix. В най-слънчевия, топъл и обещаващ ден - да си мечтаеш за мрачни, влажни гори, неспирно плачеща Уинона Райдър и чудовища от паралелен свят, в който няма светлина.


Който не е гледал Stranger things

1. може би не ме разбира

2. трябва ВЕДНАГА да гледа Stranger things


Новият сериал се казва MANIAC и излиза края на Септември. Кастингът е уникален, неочакван и същевременно it all makes sense още като гледаш трейлъра. (Emma Stone + Jonah Hill = WHAAT? also - so excited to see Sally Field in this! )

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ.


Има нещо толквоа увличащо в новата sci-fi вълна. Това го казва човек, който преди изобщо не гледаше такива неща. Започвам лекичко да се чудя, дали е защото всички колективно имаме все по-голяма нужда да избягаме от реалността? И същевременно, някъде в нас все по-често се прокрадва идеята, че онези, които до вчера обществото смяташе за nerds са всъщност единствените хора, на които можем да разчитаме да ни извадят от кашата.


(Коя каша ли? Ами глобалния проблем с опазването на околната среда, кризата на политическите модели, насилие, безморалност, Тръмп, заплахи за войни, безпросперитетност, неравенство, отчаяние, такива неща...)


И все пак - забравете всичко негативно по-горе: времето най-сетне е хубавo и истински лятно.


Вечерите са свежи, а бъдещето вещае само хубави неща... Едно, от които този нов Netflix explosion.

Пишете ми на message какво мислите :)))

P.S. Знаех, че животът ми няма да е същия, още когато гледах първия епизод на House of cards.... Ако и него не сте гледали - къде сте били досега?! :D


хохо


#dailybybianka #movienight #inspiration