Monday inspiration: The Kominsky method

Тази вечер гледаме "Методът Комински" - Netflix сериал с Майкъл Дъглас и Алън Аркин. Който обича кино, Холивуд glam от 80те и 90те, и свадливи гениални старчета ( сори, ама и двамата са над 70) - няма нужда да чете повече. Който не е сигурен...


Методът Комински

... ето малко допълнителна информация. За мен това е комедия/драма и нещата се редуват точно така - всичко започва смешно и после става дума за разни сериозни неща като болести, самота, остаряване и... смърт. Да, знам, не звучи като комедия, но за тези, които се наслаждават на черен хумор, цинични забележки и класически кисели персонажи - това е за вас! И понеже е netflix има нещо супер съвременно и истинско във всичко, което се случва на екрана... Но си остава Холивуд. Носи стария чар, без да е прекалено, има си елемента ситком, което го прави лесно за гледане.

И все пак - това е Майкъл Дъглас и Grandpa от Little Miss Sunshine - няма причина да ви убеждавам да си го пуснете. Първия сезон е само 8 епизода по 25мин, затова тази вечер сигурно ще сме го привършили. Когато го гледате, пишете да ми кажете какво мислите :))
( ! Говорят много, и има разни тънки шегички в почти всяка фраза, затова е хубаво да знаете добре английски, но така или иначе, на български все още го няма.)


#методъткомински #сериали #нетфликс