Свежо, с малко дъжд

Updated: Aug 7, 2018

Надявам се не всичките ми постове да са предопределени от времето :D Просто вчера следобед се вдъхнових и реших да се облека все едно не е спряло да пече слънце :D И между другото - подейства! Някак си докато стигна от Лозенец до Докторската и дъжда все ми оставаше зад гърба.
Мисля че такъв тип огромна бохо рокля е супер вариант :


за момичета, които като мен мразят да се обличат като лелички, но същевременно им е писнало от комбото гуменки + къси панталонки :D

Няколко хубави бижута, свеж цвят на ноктите и готин парфюм са много важни елементи, за да се чувствам "добре в кожата си". Относно часовника, много хора го смятат просто за "аксесоар", но според мен изразява определена индивидуалност, и по-важно ПОКАЗВА ВРЕМЕТО. Идеята е да гледаме него, а не телефона постоянно :D

И естествено, понеже бях в тази част на града, нямаше как да не се снимам пред любимата на ВСИЧКИ БЛОГЪРКИ цветарница. Много хора го намират за банално (и аз, мъничко), но същевременно - защо не?! Сега се радвам на резултата, въпреки моментното унижение от погледите на хората, докато позирам :D Съветът ми е, ако минавате от там - снимайте се и вие!


Снимайте се сами, с приятели, с децата; снимайте се намусени или с най-грозните си дрехи; снимайте се защото имате повод или просто ей така, защото фона е хубав и после като си гледате снимките ще им се радвате!

И тук идва истинската причина за този пост- напоследък осъзнавам, че често

най-щастливите моменти са онези, в които съм спокойна, непринудена и леко фриволна ;) Животът е доста по-лесен и някак си по-истински, когато не се интересуваш дали това което правиш би могло да бъде счетено за "неуместно", "банално" или просто "странно". Достатъчно по-сериозни грижи си имаме всеки ден, а и достатъчно по-сериозни проблеми съществуват на света.


За финал, ще избегна умните приказки за радостта от малките неща (не за друго, а защото вече знаете за какво става дума), пожелавам на всички един хубав и фриволен ден :)


#summer #ootd #ideas #daily #inspiration