Дъждовно лято

След два месеца прекарани на топли и слънчеви острови насред Индийския океан е трудно да се оплакваш, че в София вали. Ами да, ама слънцето никога не стига, а и е напълно вярно, че човек оценява това което има, едва когато го загуби :D


Моят начин да оценя Бали и останалите острови: сърфа, жегата, мизерията, екзотиката, номадството и всичко, което представляваше нашето пътуване, е да ви заливам със снимки и (надявам се скоро) още видео блог-чета от там. Така че, пригответе се! :D


Ако ви дойдат в повече кадрите от плажове или вакации в слънчева Европа, с които и без мен преливат социалните медии - погледайте малко истински новини!

В съседната ни Гърция пожари унищожават домове и взимат жертви, същото се случва и из цяла Европа: Хърватска, Италия, дори в Швеция! В Щатите и Канада не е по-добре, само в Калифорния в момента има 16 активни пожара! А на един от любимите ми острови в Индонезия - Ломбок, вулкан, който само преди седмици гледахме от самолета, е изригнал неочаквано, убивайки десетки хора и блокирайки стотици туристи в планината.


Затова, да се радваме на слънцето "през облаци" и да не мрънкаме много :)


healthy breakfast vegan surf закуска веган


Споделям и закуската ни :

+ банани, ягоди, бадемово мляко и лед в блендера за основа

+ овесени трици (по-лесно смилаеми от ядките и няма нужда да ги чакаш)

+ още банани и ягоди за разкош

+ кокосови стърготини :)


Е, нямаше как да не добавя малко вредна шарена захар... ей така просто ;) Списанието ( The Surfer's Journal) и телефона са за сутрешна мотивация - малко красиви сърф снимки (не на мацки от плажа) винаги действат добре на закуска :) Това е - имайте чудесен ден!!


хохо


#wildhomedreamers #summer #healthybreakfast #surf